Організаційно-наукові засади мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто методи виробничого мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості. The methods for the production of microbiological control in dairy industry are considered.

Опис

Ключові слова

санітарно-показові мікроорганізми, технічно шкідлива мікрофлора, заквашувальні мікроорганізми, фаговий моніторинг, the sanitary-indicative microorganisms, technically harmful microflora, starters, monitoring of phage

Бібліографічний опис

Науменко О.В. Організаційно-наукові засади мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості / О.В.Науменко // Молочная индустрия. – 2013. - №2. - С. 18-22.

Зібрання