DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Тези доповідей ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28324

Название: Scientific justification of using of oat malt flour and gumarabic «FIBREGUM» in butter biscuit technology
Другие названия: Наукове обґрунтування використання борошна овсяно-солодового та гумарабічного "FIBREGUM" в технології масложирового бісквіта
Авторы: Skrypko, Anhelina
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Скрипко, Ангелiна Петрiвна
Оболкіна, Віра Іллівна
Ключевые слова: biscuit
flour
dough structural- mechanical
печиво
борошно
структурно-механічні властивості тіста
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Skrypko, А. Scientific justification of using of oat malt flour and gumarabic «FIBREGUM» in butter biscuit technology / А. Skrypko, V. Obolkyna, S. Kyianytsia // The 8th Central Europen Congress on Food «Food Science for Well-being» 23-26 may 2016. – K. – 2013. – С. 169.
Краткий осмотр (реферат): The consumer properties of pastry items depend on the quality of recipe components, their chemical composition and technological properties. The sprouted grains contain the entire set of ingredients necessary for a balanced diet: low molecular weight proteins, amino acids, carbohydrates, food fibers, minerals, vitamins. Проаналізовано споживчі властивості кондитерських виробів, залежить від якості компонентів рецептури, їх хімічного складу і технологічних властивостей. Пророслі зерна містять весь набір інгредієнтів, необхідних для збалансованого харчування: низькомолекулярних білків, амінокислот, вуглеводів, харчових волокон, мінералів, вітамінів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28324
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
biscuit.pdf146,84 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback