DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2018 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28329

Название: Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності
Другие названия: Resource and energy saving technologies for the production and packaging of food products - the basic principles of its competitiveness
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: логістика
харчові продукти
підприємства харчової промисловості
пакування харчових продуктів
інноваційні технології
тара і упаковка
енергоменеджмент
ресурсоощадні технології
логистика
пищевые продукты
предприятия пищевой промышленности
инновационные технологии
ресурсосберегающие технологии
упаковка пищевых продуктов
тара и упаковка
энергоменеджмент
logistics
food products
food industry enterprises
innovative technologies
resource-saving technologies
food packaging
packaging and packaging
energy management
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ / Міністерство аграрної політики та продовольства України ; Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Інститут продовольчих ресурсів HAAH України ; АККО Інтернешнл. – К. : НУХТ, 2018. – 155 с.
Краткий осмотр (реферат): У матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: стан та шляхи ресурсо- й енергозаощадження на підприємствах харчової промисловості; інноваційні та ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення пакувального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах харчової промисловості. На основі науково- дослідних робіт запропоновано шляхи вирішення прикладних задач нагальної проблеми в харчовій промисловості – ресурсо- та енергозаощадження. Матеріали конференції будуть корисні науковим та інженерно - технічним працівникам, виробничникам, потенційним інвесторам, студентам ВНЗ та всім хто пов’язаний з харчовою та пакувальною індустрією. Proceedings of the conference contain the reports dedicated to the following topics: state and the headlines of resource and energy saving on food industry enterprises; innovative and resource saving technologies of foodstuffs; using the non-traditional raw materials in technologies of foodstuffs; energy and resource saving technologies of packaging; innovative components to create the packaging equipment; energetic management on food industry enterprises; the ways to improve the efficiency of productive logistic on food industry enterprises. Based on the scientific researches presented, the authors have proposed the ways to solve the applied problems in food industry, which are resource and energy saving. Proceedings of the conference will be interesting for scientists and engineers, industrial managers, potential investors, high school students and others who are connected to food and packaging industries. ISBN 978-966-
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28329
Располагается в коллекциях:2018

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Resource_2018.pdf13,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь