DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28363

Название: Використання какаовели в кондитерській промисловості
Другие названия: The use of cocoa vella in the confectionery industry
Авторы: Олексієнко, Наталія Валентинівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Oleksiyenko, Nataliya
Ключевые слова: какао-боби
какаовела
дисперсність порошку
мікробіологічна забрудненість
кондитерські вироби
хімічний склад
харчова цінність
cocoa beans
cocoa vella
the fineness of the powder
microbiological contamination
confectionery
chemical composition
nutritional value
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Олексієнко, Н. Використання какаовели в кондитерській промисловості /Н. Олексієнко, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2017. – № 1 – С. 24 – 27.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто хімічний склад оболонки какао-бобів (какаовели), проблеми виробництва високодисперсного порошку з какаовели, мікробіологічні аспекти отримання безпечної продукції. Зроблено висновок про доцільність використання какаовели молотої при виробництві напівфабрикатів для кондитерських виробів з метою підвищення харчової цінності та зниження собівартості. The chemical composition of cocoa velli, the problems of production of fine powder with cocoa velli, microbiological aspects of production of safe products. The conclusion about expediency of use of ground cocoa velli in the production of semi-finished products for confectionery with the aim of increasing nutritional value and reducing cost.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28363
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
cocoa beans.pdf181,26 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback