DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28364

Название: До розрахунку витрат енергії на процес замішування тіста
Другие названия: To calculate the energy consumption for the process of kneading the dough
Авторы: Рачок, Віталій Вікторович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Rachok, Vitalii
Telychkun, Yuliia
Ключевые слова: Тісто
замішування
енергія
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
тесто
замес
энергия
dough
kneading
energy
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: До розрахунку витрат енергії на процес замішування тіста / А. Анісімов, М. Ільчук, В. Рачок, Ю. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 32.
Краткий осмотр (реферат): Останні теоретичні та експериментальні дослідження процесу замішування пшеничного тіста доводять необхідність внесення змін в методику розрахунку витрат енергії на процес замішування, виключення формального підходу до даного процесу та врахування витрат енергії на структурні перетворення, які є визначальними з точки зору і витрат енергії і якості тістового напівфабрикату.Recent theoretical and experimental studies of the process of mixing wheat dough prove the need to introduce changes in the methodology for calculating energy costs for the process of mixing, the exclusion of the formal approach to this process and the consideration of energy costs for structural transformations that are defining in terms of energy consumption and quality of dough semifinished products. Последние теоретические и экспериментальные исследования процесса замешивания пшеничного теста доказывают необходимость внесения изменений в методику расчета затрат энергии на процесс замешивания, исключения формального подхода к данному процессу и учета затрат энергии на структурные преобразования, которые являются определяющими с точки зрения и затрат энергии и качества тестового полуфабриката.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28364
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
32.pdf210,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь