Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28383
Title: Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів
Authors: Дзигар, Ольга Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Букшина, Людмила Семенівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Keywords: борошняні кондитерські вироби
монарда двійчаста
пряно-ароматична фітосировина
рastry
monarda didyma
spice-aromatic phyto raw materials
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Citation: Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Дзигар, В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина, С. Г. Кияниця // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2017. – C. 132–133.
Abstract: Вивчено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві борошняних кондитерських виробів. Встановлено, що монарда двійчаста є перспективної сировиною для кондитерської галузі, яка може застосовуватись у якості антиоксиданту, консерванту та ароматичної речовини природного походження. The component composition of the double monarchy and the possibility of its use in the production of flour confectionery products was studied. It was found that the double monard is a promising raw material for the confectionery industry, which can be used as an antioxidant, preservative and aromatic substance of natural origin.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28383
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
monarda didyma.pdf442.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.