Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві борошняних кондитерських виробів. Встановлено, що монарда двійчаста є перспективної сировиною для кондитерської галузі, яка може застосовуватись у якості антиоксиданту, консерванту та ароматичної речовини природного походження. The component composition of the double monarchy and the possibility of its use in the production of flour confectionery products was studied. It was found that the double monard is a promising raw material for the confectionery industry, which can be used as an antioxidant, preservative and aromatic substance of natural origin.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, монарда двійчаста, пряно-ароматична фітосировина, рastry, monarda didyma, spice-aromatic phyto raw materials, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дослідження хімічного складу монарди двійчастої та перспектива її застосування у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Дзигар, В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина, С. Г. Кияниця // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2017. – C. 132–133.