Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28477
Title: Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Keywords: пористість
хлібобулочна продукція
цифрове зображення
porosity
bakery products
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: May-2015
Citation: Дащинська, О. А., Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу / О. А. Дащинська, О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К .: НУХТ, 2015. – С. 164-166
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28477
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Daschynska, Petrusha.pdf160.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.