Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).

Опис

Ключові слова

морозиво, овочева паста, буряк, броколі, ice crem, vegetable paste, beet, broccoli, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 129454UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) Склад морозива / Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. –u 2018 06015; заявл. 30.05.2018; опубл. 25.10.2018, Бюл. № 20, 2018 р.

Зібрання