Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені досліди показали, що підбором вапняків з відповідною кристалічною будовою можна підвищити активність вапна в вапняному молоці та його здатність до переходу у розчин, збільшити ефект очищення дифузійного соку і зменшити витрати вапна. These experiments showed that the selection of limestone with a corresponding crystal structure can increase the activity of lime in the lime milk and its ability to transition into the solution, to increase the cleaning effect of the diffusion juice and reduce the cost of lime.

Опис

Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net

Ключові слова

limestone, lime milk, dispersion, calcium carbonate, diffusion juice, вапняк, вапняне молоко, дисперсність, карбонат кальцію, дифузійний сік, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Вєрченко, Л. М. Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока / Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак, Т. С. Гусарук, Ю. В. Слива, А. І. Мариинін, Н. Н. Цихоцька // Цукор України. - 2005. - № 1-2(40). - С. 31-34.

Зібрання