DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/285

Название: Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока
Другие названия: Effect of the crystal structure of limestone milk of lime on the disperse
Авторы: Верченко, Лідія Михайлівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
Слива, Юлія Володимирівна
Маринін, Андрій Іванович
Verchenko, Lydia
Homichak, Lubomir
Kos (Husaruk), Tatiana
Sliva, Yulia
Marynin, Andriy
Ключевые слова: limestone
lime milk
dispersion
calcium carbonate
diffusion juice
вапняк
вапняне молоко
дисперсність
карбонат кальцію
дифузійний сік
известняк
известковое молоко
дисперсность
карбонат кальция
диффузионный сок
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Вєрченко, Л. М. Вплив кристалічної структури вапняку на дисперсність вапняного молока / Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак, Т. С. Гусарук, Ю. В. Слива, А. І. Мариинін, Н. Н. Цихоцька // Цукор України. - 2005. - № 1-2(40). - С. 31-34.
Краткий осмотр (реферат): Проведені досліди показали, що підбором вапняків з відповідною кристалічною будовою можна підвищити активність вапна в вапняному молоці та його здатність до переходу у розчин, збільшити ефект очищення дифузійного соку і зменшити витрати вапна. Проведенные опыты показали, что подбором известняков с соответствующим кристаллическим строением можно повысить активность извести в известковом молоке и его способность к переходу в раствор, увеличить эффект очистки диффузионного сока и уменьшить затраты извести. These experiments showed that the selection of limestone with a corresponding crystal structure can increase the activity of lime in the lime milk and its ability to transition into the solution, to increase the cleaning effect of the diffusion juice and reduce the cost of lime.
Описание: Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/285
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
FSugar.pdf500,23 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback