Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28543
Title: Особливості фізико-хімічних властивостей ланоліну
Authors: Ярмоліцька, Олена Сергіївна
Осейко, Микола Іванович
Романовська, Тетяна Іванівна
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
косметичні засоби
ланолін
антиоксидантна дія
cosmetics
lanolin
antioxidant effect
Issue Date: 2018
Citation: Ярмоліцька, О. С. Особливості фізико-хімічних властивостей ланоліну / О. С. Ярмоліцька, М. І. Осейко, Т. І.Романовська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2018 р. – С. 254.
Abstract: Косметичні засоби — це препарати, які застосовуються для догляду за шкірою, нігтями, волоссям тощо. Особливим попитом користується декоративна косметика, проте все більшої популярності набуває косметика лікувально-профілактичної дії. Останнім часом спостерігається зростання інтересу суспільства до продуктів натурального походження. У зв’язку з чим з’явилася тенденція зниження у складі косметичних препаратів штучних ароматизаторів і консервантів, що призводить до зменшення терміну зберігання. Cosmetic products are preparations that are used to care for skin, nails, hair, etc. Of particular demand is decorative cosmetics, but more and more popular is the cosmetics of therapeutic and prophylactic action. Recently there has been an increase in the interest of society in products of natural origin. In connection with this, there was a tendency for the decrease in the composition of cosmetics artificial flavors and preservatives, which leads to a decrease in the shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28543
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features of physico-chemical properties of lanolin.pdf222.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.