DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28562

Название: Дослідження фізико-хімічних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg
Другие названия: The research of physico-chemical characteristics of minced semi-products with the use of demineralized milk whey enriched with Mg and Mn
Авторы: Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Chernyushok, Olga
Рожко, Олександра Юріївна
Rozhko, Oleksandra
Ключевые слова: молочна сироватка
молочная сыворотка
milk whey
магній
магний
magnesium
манган
марганец
manganese
напівфабрикати
полуфабрикати
semi-finished products
м'ясо
мясо
meat
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Чернюшок, О. А. Дослідження фізико-хімічних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg / О. А. Чернюшок, О. Ю. Рожко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : VII міжнародна науково-технічна конференція, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 191-193.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом досліджень було обрано фізико-хімічні показники розроблених модельних фаршів напівфабрикатів та готової продукції. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності фаршів та готових виробів, визначення пластичності фаршу, визначення вмісту мінеральних речовин, а також дослідження виходу продукції. Объектом исследований были выбраны физико-химические показатели разработанных модельных фаршей полуфабрикатов и готовой продукции. Для исследования физико-химических показателей использовали общепринятые методики: определение содержания влаги, определение рН, определение водосвязывающей способности фарша и готовых изделий, определение пластичности фарша, определение содержания минеральных веществ, а также исследования выхода продукции. The object of research was selected physical and chemical characteristics of developed model semi-products and finished products. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-making.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28562
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
The research of physico-chemical characteristics of minced semi-products with the use of demineralized milk whey enriched with Mg and Mn.pdf198,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback