Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992–1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У роботі основну увагу приділено загальному аналізу асортименту продукції та аналізу асортименту для різних його груп. Відмічено, що зростання асортименту для різних асортиментних груп значно відрізняються між собою. Названо основні напрями зміни асортименту.
We mainly robotі uwagi pridіleno zagalnomu analіzu assortment produktsії that analіzu assortment for rіznih yogo group. Vіdmіcheno scho zrostannya assortment for rіznih asortimentnih group uniquely vіdrіznyayutsya mіzh him. Named osnovnі eg zmіni assortment.

Description

Citation

Репіч, Т. А. Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992 – 1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 9. – С. 101-103.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By