Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992–1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У роботі основну увагу приділено загальному аналізу асортименту продукції та аналізу асортименту для різних його груп. Відмічено, що зростання асортименту для різних асортиментних груп значно відрізняються між собою. Названо основні напрями зміни асортименту.
We mainly robotі uwagi pridіleno zagalnomu analіzu assortment produktsії that analіzu assortment for rіznih yogo group. Vіdmіcheno scho zrostannya assortment for rіznih asortimentnih group uniquely vіdrіznyayutsya mіzh him. Named osnovnі eg zmіni assortment.
We mainly robotі uwagi pridіleno zagalnomu analіzu assortment produktsії that analіzu assortment for rіznih yogo group. Vіdmіcheno scho zrostannya assortment for rіznih asortimentnih group uniquely vіdrіznyayutsya mіzh him. Named osnovnі eg zmіni assortment.
Description
Citation
Репіч, Т. А. Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992 – 1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 9. – С. 101-103.