DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Підручники >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28606

Название: Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м’ясопереробних підприємств
Другие названия: Installation, operation, diagnostics and repair of equipment of meat processing enterprises
Авторы: Бабанов, Ігор Геннадійович
Babanov, Igor
Гавва, Олександр Миколайович
Gavva, Oleksandr M.
Бабанова, Олена Ігорівна
Babanova, Elena
Чепелюк, Олександр Миколайович
Chepeliuk, Oleksandr
Беседа, Сергій Дмитрович
Beseda, Sergey
Ключевые слова: монтаж
діагностика
ремонт
експлуатація
неполадки
м’ясопереробне підприємство
обладнання
assembling
diagnostics
repair
operation
trouble
meat processing enterprise
equipment
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м’ясопереробних підприємств : підручник / І. Г. Бабанов, О. М. Гавва, О. І. Бабанова та інші. – К. : Видавництво «Сталь», 2015. – 600 с.
Краткий осмотр (реферат): У підручнику розглянуто основні методи ведення монтажу, експлуатації, налагодження, діагностики та ремонту обладнання м'ясопереробних підприємств. Наведено основні напрями взаємодії проектних, будівельних, монтажних, контролюючих та інших організацій, методи та способи проведення монтажних, налагоджувальних та ремонтних робіт основного, допоміжного та додаткового обладнання. Розглянуто основні причини неполадок технологічного обладнання та методи їх усунення, причини зношування і корозії деталей, наведена необхідна документація під час проведення монтажу та ремонту обладнання, описані вимоги до санітарного оброблення технологічного обладнання та охорони навколишнього середовища м’ясопереробних підприємств. The textbook examines the basic methods of installation, operation, adjustment, diagnostics and repair of equipment for meat processing enterprises. The main directions of interaction of design, construction, installation, control and other organizations, methods and methods of carrying out of installation, adjustment and repair of basic, auxiliary and additional equipment are given. The main causes of process equipment faults and methods of their elimination, causes of wear and corrosion of details are considered, the necessary documentation is given during the installation and repair of equipment, requirements for sanitary processing of technological equipment and the protection of the environment of meat processing enterprises are described.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28606
Располагается в коллекциях:Підручники

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Installation, operation, diagnostics and repair of equipment of meat processing enterprises.pdf2,6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь