DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28611

Название: Realization of an optimum mode of formation of a dose of liquid production by weight metod
Другие названия: Реалізаця опимального режиму формування дози рідкої продукції ваговим способом
Авторы: Гавва, Олександр Миколайович
Михайлик, Борис Вадимович
Gavva, Oleksandr M.
Mykhailyk, Borys
Ключевые слова: мехатронній модуль вагового дозування
запірна арматура
клапан
раціональне дозування
закон руху
пневматичний привід
mechatronic module of weight dosing
shut-off valves
valve
rational dosing
movement function
pneumatic drive
мехатронный модуль весового дозирования
запорная арматура
рациональное дозироване
закон движения
пневматический привод
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Gavva, O. Realization of an optimum mode of formation of a dose of liquid production by weight metod / O. Gavva, B. Mykhailyk // Chemical technologies & Biotechnologies and food technologies: Proceedings. - Volyme 57, Book 10.3. - Ruse, 2018. - P. 55-60.
Краткий осмотр (реферат): In this work was deduced rational function of the dosing for the mechatronic module of weight dosing for liquid products. To provide correct the application of mathematically derived functions, the synthesis of the pneumo drive was performed, for the pre-calculated common types of shut-off valves of various forms of valves (tapered, spherical with a nozzle that does not repeat the shape of the valve, spherical with a nozzle that repeats the form of the valve, cylindrical). Implementation, performed taking into account the accepted parameters of production, packaging, method of execution. The mathematical connection between the coordinate of the valve position and the function of the receipt of products in the container was established, which in turn gave the opportunity to derive the optimal function of movement of the valve of the shut-off valve. В данній роботі було виведено раціональний заrон дозування рідких харчових продуктів для мехатронного модуля вагового дозування. З метою забезпечення правильного виконання математично отриманих функцій, було виконано синтез пневматичного приводу для попередньо розрахованих загальних типів запірних клапанів різних форм (конічний, сферичний з насадкою, що повторює форму клапана, сферичний з насадкою, що не повторює форму клапана, циліндричний). Реалізація виконана з урахуванням прийнятих параметрів виробництва, упаковки, способу виконання. Встановлений математичний зв'язок між координатою положення клапана та функцією надходження продукції в тару, що в свою чергу, дало можливість визначити раціональну функцію переміщення запірного елемента клапана. В этой работе был выведен рациональный закон дозирования жидких продуктов для мехатронного модуля весового дозирования. С целью обеспечить правильное исполнение математически полученных функций, был выполнен синтез пневмопривода для предварительно рассчитанных общих типов запорных клапанов различных форм (конической, сферической с насадкой, которая не повторяет форму клапана, сферической с насадкой, которая повторяет форму клапана, цилиндрический). Реализация, выполнена с учетом принятых параметров производства, упаковки, способа исполнения. Установлена математическая связь между координатой положения клапана и функцией поступления продукции в тару, что, в свою очередь, дало возможность определить рациональную функцию перемещения запорного элемента клапана.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28611
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Realization of an optimum mode of formation of a dose of liquid production by weight metod.pdf1,01 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback