DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Статті ІПДО >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28673

Название: Хімічна безпечність продукції тваринництва згідно принципам системи НАССР. Критичні точки контролю
Другие названия: Chemical unconcern of products of stock-raisingin obedience to principles of the system НАССР. Critical points of control
Авторы: Соболєв, Андрій Сергійович
Soboliev, Andrii
Ключевые слова: радіонукліди
безпека продуктів харчування
radionuclide
safety of food stuffs
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Соболєв, А. С. Хімічна безпечність продукції тваринництва згідно принципам системи НАССР / А. С. Соболєв // Критичні точки контролю : збірник наукових праць. – Київ : ІПДО НУХТ, 2004. – С. 119-124.
Краткий осмотр (реферат): Визначення критичних точок контролю – це другий принцип системи НАССР. Яка визначає критичну точку контролю як етап, на якому контроль можливий і суттєвий для запобігання чи усунення небезпечних чинників для харчових продуктів, або їхнього зменшення до прийнятного рівня. Раціон тварин при виробництві молока та м’яса є критичною точкою контролю. Проаналізовано винос важких металів з основними видами трав з урахуванням їх ботанічного складу: винос кадмію з мітлицею повзучою дорівнює 33%, цинку – 29%. Біля 36% свинцю виноситься з конюшиною гібридною, 25% міді з вівсяницею червоною. Determination of critical points of control – it is the second principle of the system НАССР. Which determines the critical point of control as stage, on which control possible and substantial for prevention or removal of dangerous factors for food products, or their reduction to the acceptable level. The ration of animals at production of milk and meat is the critical point of control. The bearing-out of heavy metals is analyzed with the basic types of herbages taking into account their botanical composition: the bearing-out of cadmium with a panicle creeping is evened 33%, zinc – 29%. Near a 36% lead darts out with a clover hybrid.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28673
Располагается в коллекциях:Статті ІПДО

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
safety of food stuffs.pdf108,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь