Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2868
Title: Особености кристаллообразования фракций молочного жира
Authors: Степаненко, Татьяна Александровна
Твердохлеб, Галина Васильевна
Keywords: молочний жир
микрофотографии
milk fat
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
photomicrographs
Issue Date: 1973
Citation: Степаненко, Т. А. Особенности кристаллообразования фракций молочного жира / Т. А. Степаненко, Г. В. Твердохлеб // Известия высших учебных заведени и пищевая технология. – 1973. - № 6. – С. 68-72.
Abstract: Исследования режимов охлаждения, микрофотографии.
Researches of the cooling modes, photomicrographs.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2868
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stooukfmg.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.