Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28687
Title: Съедобное покрытие – альтернатива традиционной обработки поверхности мармеладных изделий
Other Titles: Їстівне покриття - альтернатива традиційної обробки поверхні мармеладних виробів
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Притульська, Наталія Володимирівна
Shulga, Oksana
Prutulska, Natalia
Keywords: їстівне покриття
мармелад
сьедобное покрытие
мармелад
edible coating
marmelade
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Шульга О.С., Притульська Н.В. Съедобное покрытие – альтернатива традиционной обработки поверхности мармеладных изделий / Пищевая промышленность: нау-ка и технологии. – 2017. – №4 (38). – С. 89-95.
Abstract: С целью расширения ассортимента мармеладных изделий целесообразно добавлять витамин С, фруктово-овощные порошки в состав покрытия. Использование съедобного покрытия как альтернативы сахарной обработки поверхности мармеладных изделий является эффективным методом с точки зрения сохранения свежести и возможности увеличения биологической ценности изделий. Уменьшение влажности и массы изделий происходит на одном уровне по сравнению с изделиями в сахаре. Кроме того, биологическая ценность изделий повышается за счет состава покрытия. З метою розширення асортименту мармеладних виробів доцільно додавати вітамін С, фруктово-овочеві порошки до складу покриття. Використання їстівного покриття як альтернативи цукрової обробки поверхні мармеладних виробів є ефективним методом з точки зору збереження свіжості і можливості збільшення біологічної цінності виробів. Зменшення вологості і маси виробів відбувається на одному рівні в порівнянні з виробами в цукрі. Крім того, біологічна цінність виробів підвищується за рахунок складу покриття. n order to expand the range of marmalade products, it is advisable to add vitamin C, fruit and vegetable powders to the composition of the coating. The use of edible coatings as an alternative to the sugar processing of the surface of marmalade products is an effective method in terms of preserving freshness and the possibility of increasing the biological value of products. The decrease in moisture and mass of products occurs at the same level as compared with products in sugar. In addition, the biological value of products is enhanced by the composition of the coating.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28687
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf5.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.