Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2869
Title: Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира
Authors: Степаненко, Татьяна Александровна
Твердохлеб, Галина Васильевна
Keywords: молочный жир
режимы охлаждения
milk fat
cooling modes
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1973
Citation: Степаненко, Т. А. Влияние режимов охлаждения на получение фракций молочного жира // Известия высшых учебных заведений : пищевая технология. - 1973. - № 1. - С. 62-65.
Abstract: Исследования режимов охлаждения и содержания молочного жира.
Researches of the cooling modes and maintenance of milk fat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2869
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stovronofmg.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.