Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28709
Title: Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Перепелиця, Олександр Петрович
Keywords: молоко
сироватка
термічні характеристики
їстівна плівка і покриття
milk
serum
thermal characteristics
edible film and coating
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Шульга, О. С. Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів / О. С. Шульга, О. П. Перепелиця // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІ міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 12 вересня 2017 р. - Київ, 2017. – С. 67-68.
Abstract: З метою підвищення харчової цінності їстівної плівки запропоновано замінити воду на молоко або сироватку. In order to increase the nutritional value of the edible film, it is proposed to replace water with milk or whey.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28709
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.