Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28709
Title: | Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів |
Authors: | Шульга, Оксана Сергіївна Перепелиця, Олександр Петрович |
Keywords: | молоко сироватка термічні характеристики їстівна плівка і покриття milk serum thermal characteristics edible film and coating кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Шульга, О. С. Вплив молока та сироватки на зміну їстівних плівок та покриттів / О. С. Шульга, О. П. Перепелиця // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІ міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 12 вересня 2017 р. - Київ, 2017. – С. 67-68. |
Abstract: | З метою підвищення харчової цінності їстівної плівки запропоновано замінити воду на молоко або сироватку. In order to increase the nutritional value of the edible film, it is proposed to replace water with milk or whey. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28709 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.