DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28719

Название: Аналіз впливу фальсифікованого молока на здоров'я споживачів
Другие названия: Analysis of the influence of counterfeit milk on consumer health
Авторы: Поштар, Марія Миколаївна
Чорна, Тетяна Миколаївна
Роботько, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Poshtar, Mariya
Chorna, Tatiana
Robotko, Anastasia
Chorna, Anastasia
Ключевые слова: фальсифікація
молоко
вплив
falsification
milk
influence
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Аналіз впливу фальсифікованого молока на здоров'я споживачів / М. М. Поштар, Т. М. Чорна, А. Ю. Роботько, А. І. Чорна // Екологічна наукова діяльність: в концепції сталого розвитку : Збірник статей науково-практичної конференції з міжнародною участю, 4 грудня 2018 р., м. Житомир. – Житомир : Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон», 2018. – С. 244-249.
Краткий осмотр (реферат): При недотриманні технологічних режимів, порушенні санітарно-гігієнічних умов виробництва, обробки й транспортування, здійсненні фальсифікації товарів молоко та молочні продукти не лише втрачають свою поживну цінність, а й можуть бути небезпечними для здоров'я споживачів. Широке розповсюдження фальсифікації, внаслідок якої на ринок потрапляє значна кількість небезпечної продукції, зумовлює ризик втрати здоров’я для населення країни, призводить до зниження тривалості життя, підвищення смертності від хвороб і харчових отруєнь, що в цілому негативно позначається на якості життя населення країни. Failure to observe technological regimes, violations of the sanitary and hygienic conditions of production, processing and transportation, falsification of goods, milk and dairy products not only lose their nutritional value, but can also be dangerous to the health of consumers. Widespread falsification, which results in a significant amount of dangerous products entering the market, causes a risk of loss of health for the country's population, leads to a decrease in life expectancy, an increase in mortality from illness and food poisoning, which in general negatively affects the quality of life of the population.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28719
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ArticleZh2018.pdf5,36 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback