Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено результати дослідження впливу плівкоутворювача полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю та желатину. The article presents the results of the study of the influence of a polyvinyl alcohol film on the properties of edible films based on potato starch and gelatin.

Опис

Ключові слова

полівініловий спирт, крохмаль, їстівна плівка, желатин, polyvinyl alcohol, starch, edible film, gelatin, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шульга О. С. Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину / О. С. Шульга // Наукові праці ОНАХТ. – 2018. – Т. 81, Вип. 2. – С. 27-35.

Зібрання