Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28727
Title: Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
Authors: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Keywords: пакувальні матеріали
packing materials
кафедра експертизи харчових продуктів
baked goods
хлібобулочні вироби
Issue Date: 2015
Citation: Чорна, А. І. Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва // Актуальні проблеми менеджменту в сучасних глобалізаційних процесах : ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 7 квітня 2015 р. – Ірпінь, 2015. – С. 234-235.
Abstract: Розглянуто основні пакувальні матеріали, що використовують для пакування хлібобулочних виробів. Перспективним напрямом є створення бактерицидних пакувальних матеріалів. The main packaging materials used for packing of bakery products are considered. A promising direction is the creation of bactericidal packaging materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28727
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf96.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.