DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28727

Название: Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
Другие названия: Modern trends in the production of packaging materials for bakery products
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Shulga, Oksana
Chorna, Anastasia
Arsenieva, Larisa
Ключевые слова: пакувальні матеріали
packing materials
кафедра експертизи харчових продуктів
baked goods
хлібобулочні вироби
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Шульга, О. С. Сучасні тенденції створення пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна, Л. Ю. Арсеньєва // Актуальні проблеми менеджменту в сучасних глобалізаційних процесах : ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 7 квітня 2015 р. – Ірпінь, 2015. – С. 234-235.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні пакувальні матеріали, що використовують для пакування хлібобулочних виробів. Перспективним напрямом є створення бактерицидних пакувальних матеріалів. The main packaging materials used for packing of bakery products are considered. A promising direction is the creation of bactericidal packaging materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28727
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
40.pdf96,45 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback