Продукти харчування функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено основні вимоги до функціональних харчових продуктів та схема їх розроблення, перелічені основні групи функціональних інгредієнтів, які використовуються при виробництві функціональних харчових продуктів.

Опис

Ключові слова

функціональні інгредієнти, функціональні харчові продукти, functional ingredients, functional food products, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Продукти харчування функціонального призначення / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Кохан (Гавва) // 2004.

Зібрання