Продукти харчування функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено основні вимоги до функціональних харчових продуктів та схема їх розроблення, перелічені основні групи функціональних інгредієнтів, які використовуються при виробництві функціональних харчових продуктів.

Опис

Бібліографічний опис

Продукти харчування функціонального призначення / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Кохан (Гавва) // 2004.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в