Системний підхід до технологій борошняних кондитерських виробів спеціального призначення та критерій оптимізації

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виробництво борошняних кондитерських виробів розглядається як велика технологічна системи. У борошняних кондитерських виробах спеціального призначення вводиться новий показник якості, що характеризує їх спеціальне призначення.
The production of flour pastry wares is examined as large technological systems. Тhe new index of quality which characterizes them the special setting is entered in the flour pastry of the special setting.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби спеціального призначення, flour pastry wares of the special setting, критерій ефективності функціонування, показники якості, criterion of efficiency of functioning, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зібрання