Солодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено характеристику цукрозамінників, проведено аналіз їх фізіологічних та технологічних характеристик, запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів у відповідності з їх фізіологічними характеристиками.
The article presents character substitute sugar, presents analysis technological and physiological characters. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery accordingly physiological character.
The article presents character substitute sugar, presents analysis technological and physiological characters. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery accordingly physiological character.
Опис
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Солодкі речовини - цукрозамінники: обгрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, М. П. Гуліч // Гігієна населених місць. - 2007. - Вип. 50. - С. 273-279.