Солодкі речовини – цукрозамінники: обґрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено характеристику цукрозамінників, проведено аналіз їх фізіологічних та технологічних характеристик, запропонована класифікація борошняних кондитерських виробів у відповідності з їх фізіологічними характеристиками.
The article presents character substitute sugar, presents analysis technological and physiological characters. The authors propose a classification of the farinaceous confectionery accordingly physiological character.

Опис

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Солодкі речовини - цукрозамінники: обгрунтування доцільності використання їх при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, М. П. Гуліч // Гігієна населених місць. - 2007. - Вип. 50. - С. 273-279.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в