DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28788

Название: Соус обліпиховий (патент на № 116958)
Другие названия: Sea buckthorn sauce (patent number 116958)
Авторы: Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Костючик, Олена Олександрівна
Грушковська, Аліна Олександрівна
Matko, Svitlana
Melnik, Lyudmula
Kostiuchyk, Olena
Grushkovska, Alina
Ключевые слова: пюре обліпихове
пюре яблучне
цукор
екстракт стевії
sea buckthorn puree
apple puree
sugar
stevia extract
кафедра технології консервування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Патент 116958 UA, МПК A23L 23/00 (2018.01) A23L 27/60 (2016.01) Соус обліпиховий / Мельник Л. М., Матко С. В., Костючик О. О., Грушковська А. О. ; власник Національний університет харчових технологій. - № a 201703284 ; заявл. 10.11.2017 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10, 2018 р.
Краткий осмотр (реферат): Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до консервної галузі, може бути використаний в сфері громадського харчування. Соус обліпиховий містить пюре обліпихове, яблучне, цукор, екстракт стевії при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре обліпихове – 74,9875…35 Пюре яблучне – 25…62,49 Цукор – 0,01…2,5 Екстракт стевії – 0,0025…0,01. Технічний результат винаходу полягає в отриманні продукту з використанням пюре обліпихи, яблук, екстракту стевії, що відзначається високими смаковими властивостями, вмістом біологічно активних речовин, пониженої енергетичної цінності за рахунок часткової чи повної заміни цукру на екстракт стевії і рекомендований як для масового споживання, так і з метою оздоровчо-профілактичної дії на організм людини. The invention relates to the food industry, namely, to the canning industry, can be used in the catering industry. Sea buckthorn sauce contains sea buckthorn puree, apple puree, sugar, stevia extract, with the following ratio of components,% by weight: Mashed sea buckthorn - 74,9875 ... 35 Apple puree - 25 ... 62,49 Sugar - 0.01 ... 2.5 Stevia extract - 0,0025 ... 0,01. The technical result of the invention is to obtain a product with the use of puree of sea buckthorn, apples, an extract of stevia, marked by high taste properties, the content of biologically active substances, reduced energy value due to the partial or total replacement of sugar on the extract of stevia and recommended for both mass consumption and with the purpose of health-preventive action on the human body.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28788
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
116958 ПВ Соус обліпиховий.pdf179,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь