DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28789

Название: Соус обліпиховий (патент на корисну модель № 119426)
Другие названия: Sea buckthorn sauce (utility model patent number 119426)
Авторы: Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Костючик, Олена Олександрівна
Грушковська, Аліна Олександрівна
Matko, Svitlana
Melnik, Lyudmula
Kostiuchyk, Olena
Grushkovska, Alina
Ключевые слова: пюре обліпихове
пюре яблучне
цукор
екстракт стевії
sea buckthorn puree
apple puree
sugar
stevia extract
кафедра технології консервування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Патент 119426 UA, МПК A23L 2/02 (2006.01) Соус обліпиховий / Мельник Л. М., Матко С. В., Костючик О. О., Грушковська А. О. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 201703287 ; заявл. 06.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18, 2017 р.
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до консервної галузі, може бути використана в сфері громадського харчування. Соус обліпиховий містить пюре обліпихове, яблучне, цукор, екстракт стевії при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре обліпихове – 74,9875…35 Пюре яблучне – 25…62,49 Цукор – 0,01…2,5 Екстракт стевії – 0,0025…0,01. Технічний результат корисної моделі полягає в отриманні продукту з використанням пюре обліпихи, яблук, екстракту стевії, що відзначається високими смаковими властивостями, вмістом біологічно активних речовин, пониженої енергетичної цінності за рахунок часткової чи повної заміни цукру на екстракт стевії і рекомендований як для масового споживання, так і з метою оздоровчо-профілактичної дії на організм людини. The model relates to the food industry, namely, to the canning industry, can be used in the catering industry. Sea buckthorn sauce contains sea buckthorn puree, apple puree, sugar, stevia extract, with the following ratio of components,% by weight: Mashed sea buckthorn - 74,9875 ... 35 Apple puree - 25 ... 62,49 Sugar - 0.01 ... 2.5 Stevia extract - 0,0025 ... 0,01. The technical result of the model is to obtain a product with the use of puree of sea buckthorn, apples, an extract of stevia, marked by high taste properties, the content of biologically active substances, reduced energy value due to the partial or total replacement of sugar on the extract of stevia and recommended for both mass consumption and with the purpose of health-preventive action on the human body.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28789
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
119426 КМ Соус обліпиховий.pdf162,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь