DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28826

Название: Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном
Другие названия: Fortification of pancakes with high protein lupine flour
Авторы: Павлюченко, Олена Станіславівна
Бондар, Наталія Петрівна
Соцька, Юлія Дмитрівна
Лисенко, Дмитро Вікторович
Pavliuchenko, Elena
Bondar, Natalia
Sotska, Yulia
Lysenko, Dmytro
Ключевые слова: млинчики
люпин
білок
люпинове борошно
якість виробів
pancakes
lupine
protein
lupine flour
quality of products
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Павлюченко О.С. Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном / Павлюченко О.С., Бондар Н.П., Соцька Ю.Д., Лисенко Д.В. // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2018. – Вип. 2 (98). – С. 102-107.
Краткий осмотр (реферат): У статті висвітлено питання щодо перспективності використання люпинового борошна в технології борошняних виробів та страв. Досліджено можливість використання борошна з люпину у технології млинчиків та визначено оптимальну його кількість, яку можливо вносити до рецептурної суміші без погіршення якості готових виробів. The analyses of the domestic and world experience in fortification of nutritional and biological value of flour products by means of using of herbal high-protein raw materials has been presented in the paper. The perspective of using of lupine flour in technology of flow products was shown. The optimal amount of lupine flour in the formula of pancakes without worsening of the quality was determined.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28826
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
visnyk.pdf301,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback