DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2018 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28835

Название: Біотехнологія: досвід, традиції та інновації
Другие названия: Biotechnology: experience, traditions and innovations
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: фармацевтична біотехнологія
медична біотехнологія
природоохоронні біотехнології
сільськогосподарська біотехнологія
індустріальна біотехнологія
харчова біотехнологія
молекулярна біотехнологія
нанобіотехнології
pharmaceutical biotechnology
medical biotechnology
agricultural biotechnology
environmental biotechnology
industrial biotechnology
food biotechnology
molecular biotechnology
nanobiotechnology
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Біотехнологія: досвід, традиції та інновації : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 15 листопада 2018 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій - К. : НУХТ, - 2018. – 100 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» (15 листопада 2018 р.). Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки, виробництва, контролю якості та стандартизації продуктів біотехнології на сучасному етапі. Для широкого кола магістрантів, аспірантів, докторантів, співробітників фармацевтичних та біотехнологічних підприємств, фармацевтичних фірм, викладачів вищих навчальних закладів. Матеріали публікуються в авторській редакції. Рекомендовано вченою радою Національного університету харчових технологій. Протокол №3 від 25 жовтня 2018 року. Proceedings of The ІІ International Scientific and Practical Internet- Conference «Biotechnology: experience, traditions and innovations» (November 15, 2018) shows advanced theoretical and practical knowledge of development, production, quality control, standardization and distribution of pharmaceutical products. It is useful for Master Degree and PhD students, staff of pharmaceutical and biotechnical plants, pharmaceutical companies, and university lecturers. Materials are published in author’s edition. Recommended for publication by the Academic Council of the National University of Food Technologies. Minutes of meeting № 3 October 25, 2018.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28835
Appears in Collections:2018

Files in This Item:

File Description SizeFormat
BIOTECHNOLOGY.pdf1,51 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback