DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2018 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28836

Название: Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві
Другие названия: Innovative technologies in baking production
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: заварний хліб
інноваційні технології
хлібопекарське виробництво
асортимент хлібобулочних виробів
натуральні підсолоджувачі
нутрієнти
безглютеновий хліб
wheat bread
innovative technologies
bakery production
assortment of bakery products
natural sweeteners
nutrients
gluten-free bread
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 11 вересня 2018 р., м. Київ / Національний університет харчових технологій ; Об’єднання УКРХЛІБПРОМ ; Асоціація УКРКОНДПРОМ ; Виставкова компанія АККО Інтернешнл. - К. НУХТ. 2018. – 182 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» 11 вересня 2018 року та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2018 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хліба, проблемам розширення асортименту, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської галузі.The collection includes a program and materials of reports of participants of international scientific-practical conferences "Innovative technologies in bakery production" on September 11, 2018 and "Achievements and prospects of development of the confectionery industry", which took place on September 13, 2018 in Kyiv. Materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular ways to improve the quality of bread, the problems of expanding the range, including the creation of special purpose products. The collection is intended for experts in the baking and confectionery industry, engineering and technical workers, potential investors, high school lecturers, students and post-graduate students of higher educational institutions and all those who are interested in the actual problems of the bakery industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28836
Appears in Collections:2018

Files in This Item:

File Description SizeFormat
confectionery.pdf4,76 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback