DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2018 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28838

Название: Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії
Другие названия: Membrane processes and equipment in food technology and engineering
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: мембранні технології
полімерні мембрани
очищення стічних вод
керамічні мембрани
sewage treatment
membrane technologies
polymer membranes
ceramic membranes
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23 – 25 жовтня 2018 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – К. : НУХТ 2018. – 41 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». Розглянуто проблеми застосування мембранних технологій в переробній та харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій в харчовій промисловості; розробка та застосування полімерних та керамічних мембран в харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій в підготовці питної води та в очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній та харчовій промисловості. Vydannya mistytʹ materialy Mizhnarodnoyi naukovo-praktychnoyi konferentsiyi «Membranni protsesy ta obladnannya v kharchovykh tekhnolohiyakh ta inzheneriyi». Roz·hlyanuto problemy zastosuvannya membrannykh tekhnolohiy v pererobniy ta kharchoviy promyslovosti: teoretychni zasady zastosuvannya membrannykh tekhnolohiy v kharchoviy promyslovosti; rozrobka ta zastosuvannya polimernykh ta keramichnykh membran v kharchoviy promyslovosti; suchasne obladnannya dlya realizatsiyi membrannykh protsesiv; zastosuvannya membrannykh tekhnolohiy v pidhotovtsi pytnoyi vody ta v ochyshchenni promyslovykh stichnykh vod. Rozrakhovano na naukovtsiv, doslidnykiv ta inzhenerno-tekhnichnykh pratsivnykiv, yaki zaymayutʹsya oznachenymy problemamy v pererobniy ta kharchoviy promyslovosti. Показати більше 702/5000 The publication contains materials of the International Scientific and Practical Conference "Membrane Processes and Equipment in Food Technology and Engineering". The problems of using membrane technologies in processing and processing are considered food industry: the theoretical basis for the use of membrane technologies in the food industry; development and application of polymeric and ceramic membranes in the food industry; modern equipment for implementation of membrane processes; application of membrane technologies in preparation of drinking water and purification of industrial waste water. Designed for scientists, researchers and engineers workers who deal with identified problems in processing and food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28838
Appears in Collections:2018

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Membrane_processes .pdf1,51 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback