Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад бісквітного напівфабрикату містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), воду питну.

Опис

Ключові слова

бісквітний напівфабрикат, порошок зі шкаралупи перепелиних яєць, кокосова стружка, biscuit semi-finished product, quail eggshell powder, coconut chips, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 110872, МПК A23D 8/02 (2006.01); A23D 13/08 (2006.01). Cклад бісквітного напівфабрикату / Комарницький Р. В., Губеня В. О., Лявинець Г. М., Бондар Н. П. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201603710 ; заяв. 07.04.2016 ; опубл. 25.10.2016 ; Бюл. № 20 2016.

Зібрання