Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження технологічних властивостей насіння «Чіа», його вплив на органолептичні та фізико-хімічні характеристики борошняних кондитерських виробів, а також показано доцільність застосування борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства (використання даного насіння як харчової добавки) при готелях. Researches of technological properties of seeds "Chia" and its influence on organoleptic and physical and chemical characteristics of flour confectionery products, as well as the expediency of using flour confectionary products of high biological value in restaurants (using this seed as a food additive) at hotels.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, кекс, насіння «Чіа», технологічні показники, показники якості, (харчова) біологічна цінність, незамінні жирні кислоти, flour confectionery, cupcake, «Chia» seeds, technological indices, quality indices, (nutritional) biological value, essential fatty acids, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готеля / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. — 2019. — №1. – С. 176 – 179.

Зібрання