DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28858

Название: Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях
Другие названия: Integrity of use of menu confectionery products of enhanced biological value in food stores in hotels
Авторы: Бархоленко, Ірина Олегівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Губеня, Вячеслав Олександрович
Бондар, Наталія Петрівна
Бондар, Дарʼя Олегівна
Шаран, Андрій Васильович
Barholenko, Iryna
Sharan, Larisa
Hubenia, Vyacheslav
Bondar, Natalia
Bondar, Daria
Sharan, Andrey
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
кекс
насіння «Чіа»
технологічні показники
показники якості
(харчова) біологічна цінність
незамінні жирні кислоти
flour confectionery
cupcake
«Chia» seeds
technological indices
quality indices
(nutritional) biological value
essential fatty acids
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готеля / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. — 2019. — №1. – С. 176 – 179.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження технологічних властивостей насіння «Чіа», його вплив на органолептичні та фізико-хімічні характеристики борошняних кондитерських виробів, а також показано доцільність застосування борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах ресторанного господарства (використання даного насіння як харчової добавки) при готелях. Researches of technological properties of seeds "Chia" and its influence on organoleptic and physical and chemical characteristics of flour confectionery products, as well as the expediency of using flour confectionary products of high biological value in restaurants (using this seed as a food additive) at hotels.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28858
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sharan.pdf394,81 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback