DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28859

Название: Пісочний напівфабрикат безглютеновий (Патент на винахід № 115505)
Другие названия: Gluten-free semi-finished semi-finished product (Patent for invention № 115505)
Авторы: Білик, Олена Олександрівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Дорошенко, Віктор Олександрович
Шаран, Андрій Васильович
Бондар, Наталія Петрівна
Bilik, Helen
Sharan, Larisa
Doroshenko, Viktor
Sharan, Andrey
Bondar, Natalia
Ключевые слова: борошно зародку кукурудзи
целіакія
безглютеновий напівфабрикат
flour embryo of corn
celiac disease
gluten-free semifinished product
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент України на винахід № 115505, МПК A21D 13/066 (2017.01). Пісочний напівфабрикат безглютеновий / Білик Олена, Шаран Лариса; Дорошенко Віктор, Шаран Андрій, Бондар Наталія // заявник – Національний університет харчових технологій. – № a201608234; заяв. 26.07.16.; опубл. 10.11.2017; Бюл. № 21.
Краткий осмотр (реферат): Пісочний напівфабрикат, який відрізняється тим, що в рецептурному складі повністю замінений основний інгредієнт борошно пшеничне на борошно зародку кукурудзи. The semifinished semifinished product, which is characterized by the fact that the main ingredient of wheat flour has completely replaced the corn germ in the formulation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28859
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bezgluten.pdf227,37 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback