DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Науково-технічна бібліотека >
Покажчики >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28868

Название: Цукропродукти і цукрозамінники в харчовій промисловості. Вітчизняний та світовий досвід.
Другие названия: Sugar and sugar substitutes in the food industry. Domestic and world experience.
Авторы: Олабоді, Олена Вячеславівна
Olabodi, Olena
Ключевые слова: бджолиний мед
цукропродукти
цукрозамінники
моноцукриди
дицукриди
пчелиный мед
цукропродукты
сахарозаменители
моноцукриды
дицукриды
sugar products
sugar substitutes
monocycrades
diccrids
honey bees
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Цукропродукти і цукрозамінники в харчовій промисловості. Вітчизняний та світовий досвід : науково-допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 2000–2018 рр. / Нац. ун-т харч. технологій. Наук.-техн. б-ка; упоряд. О. В. Олабоді. – Київ, 2019. – 155 с.
Краткий осмотр (реферат): Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань технології цукропродуктів і цукрозамінників та використання їх в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. Библиографический указатель включает в себя: информационные источники (книги, монографии, учебные издания, справочные издания, статьи из периодических и научных изданий, авторефераты диссертаций в течение 2010-2018 гг. По актуальным вопросам технологии цукропродуктив и сахарозаменителей и использования в пищевой промышленности. Указатель рассчитан на широкий круг ученых, докторантов, аспирантов, преподавателей, магистрантов, студентов и всех, кто интересуется данной темой. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 2010-2018 on the actual issues of technology of sugar products and sugar substitutes and their use in the food industry. on a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28868
Appears in Collections:Покажчики

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sugar.pdf1,44 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback