DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Науково-технічна бібліотека >
Покажчики >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28869

Название: М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід
Другие названия: Meat Industry: Traditions and Innovations. Domestic and world experience
Авторы: Олабоді, Олена Вячеславівна
Olabodi, Olena
Ключевые слова: логістика м’ясної промисловості
м’ясна промисловість
технологія м’ясних продуктів
ковбасні вироби
м’ясні напівфабрикати
логистика мясной промышленности
мясная промышленность
технология мясных продуктов
колбасные изделия
мясные полуфабрикаты
meat industry
meat products technology
sausage wares
meat semi-finished products
meat industry logistics
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : науково-допоміжний бібліографічний покажчик двома мовами 2010-2018 рр. / Нац. ун-т харч. технологій. Наук.-техн. б-ка; упоряд. О. В. Олабоді. – Київ, 2018. – 173 с.
Краткий осмотр (реферат): Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку м’ясної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва продуктів з м’яса, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. Библиографический указатель включает в себя: информационные источники (книги, монографии, разделы монографий, учебные издания, справочные издания, статьи из периодических и научных изданий, авторефераты диссертаций, нормативные документы в течение 2010-2018 гг. По актуальным вопросам развития мясной промышленности, стандартизации , теории, методики и практики производства продуктов из мяса, оборудование, охраны труда на производстве. Указатель рассчитан на широкий круг ученых, докторантов, аспирантов, преподавателей, магистрантов, студентов и всех, кто интересуется данной темой. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, chapters of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2018 on current issues of development of meat industry, standardization , the theory, methodology and practice of production of meat products, equipment, labor protection at work. The pointer is designed for a wide range of scientists, doctoral students, postgraduates, teachers, masters, students and anyone who is vytsya topic.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28869
Appears in Collections:Покажчики

Files in This Item:

File Description SizeFormat
meat .pdf1,52 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback