Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28876
Назва: A new method of analysis of granulated hops
Автори: Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Nosenko, Volodymyr
Meletyev, Anatoly
Hutsalo, Inna
Ключові слова: hops
analysis
moisture
α-acids
infrared analyzer
хміль
аналіз
вологість
α-кислоти
інфрачервоний аналізатор
кафедра фізики
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: A new method of analysis of granulated hops / S. Litvynchuk, V. Nosenko, A. Meletyev, I. Hutsalo // Book of Abstracts: The second North and East European Congress on Food NEEFood – 2013, 26-29 May 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – Р. 132.
Короткий огляд (реферат): The diffuse reflectance spectra of hops were investigated in order to create a rapid method of assessing the quality of granulated hops with simultaneous determination of key indicators (without the use of chemicals and prolonged dry). Researches have been conducted on the infrared analyzer "Infrapid-61" in the wavelength range 1,33-2,37 microns.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28876
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2013_NEEFood_Abstract-132-132 (2).pdf55.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.