Поєднання статистичних та аналітичних методів у виявленні відновленого молока в молочних продуктах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова хімія, молоко, ультразвуковий аналіз, потенціометрія, метод головних компонент, food chemistry, milk, ultrasound analysis, potentiometry, Principal Component Analysis, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Квітковська, Н. П. Поєднання статистичних та аналітичних методів у виявленні відновленого молока в молочних продуктах / Н. П. Квітковська, В. М. Іщенко // Молоді вчені 2018 – від теорії до практики : IX-та міжнародна конференція, 16 лютого 2018 р., Національна металургійна академія України, м. Дніпро. – Дніпро, 2018. - С. 47-49.