DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28881

Название: Функціонування композиції лактобактерій у м’ясному фарші
Другие названия: Functioning of the lactobacillus composition in meat raw materials
Авторы: Король, Цвітана Олександрівна
Korol, Tsvitana
Ключевые слова: молочнокислі бактерії
м’ясна сировина
спонтанна мікрофлора
санітарно-показові мікроорганізми
lactic acid bacteria
meat raw materials
spontaneous microflora
the sanitary-indicative microorganisms
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Король, Ц. О. Функціонування композиції лактобактерій у м’ясному фарші / Ц. О. Король // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Mіжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 24-25 квітня 2002 р. : тези доп. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. - С. 43.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено функціонування штамів видів L. casei, L. plantarum, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis та їх композицій в ковбасному фарші. Одержані результати свідчать про здатність до розвитку дослідних лактобактерій у м’ясній сировині, та їхню перспективність використання при її ферментації. The functioning of strains of L. casei, L. plantarum, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis and their compositions in sausage-meat has been studied. The obtained results testify to the ability to develop the studied lactobacilli in meat raw materials, and their prospects of use in fermentation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28881
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
lactobacillus composition.pdf60,61 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback