Функціонування композиції лактобактерій у м’ясному фарші
Вантажиться...
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено функціонування штамів видів L. casei, L. plantarum, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis та їх композицій в ковбасному фарші. Одержані результати свідчать про здатність до розвитку дослідних лактобактерій у м’ясній сировині, та їхню перспективність використання при її ферментації.
The functioning of strains of L. casei, L. plantarum, Lactococcus lactis ssp. diacetylactis and their compositions in sausage-meat has been studied. The obtained results testify to the ability to develop the studied lactobacilli in meat raw materials, and their prospects of use in fermentation.
Опис
Ключові слова
молочнокислі бактерії, м’ясна сировина, спонтанна мікрофлора, санітарно-показові мікроорганізми, lactic acid bacteria, meat raw materials, spontaneous microflora, the sanitary-indicative microorganisms
Бібліографічний опис
Король, Ц. О. Функціонування композиції лактобактерій у м’ясному фарші / Ц. О. Король // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали Mіжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 24-25 квітня 2002 р. : тези доп. – К. : НУХТ, 2002. – Ч. 2. - С. 43.