Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2019-03-21T10:13:29Z-
dc.date.available2019-03-21T10:13:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБілик, О. А. Розробка комплексних хлібопекарських поліпшувачів для хлібобулочних виробів подовженого терміну зберігання / О. А. Білик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2017. – Т. 23, № 5. – С. 239–247.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28907-
dc.description.abstractУ статті розглянуто технологічні аспекти виробництва комплексних хлібопекарських поліпшувачів для подовження тривалості свіжості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна. Встановлено, що оптимальне дозування поліпшувачів становить 2,0…3,0 % до маси борошна. Доведено позитивний вплив комплексних хлібопекарських поліпшувачів на показник кришкуватості, набухання та збереження аромату. Отримані результати підтверджують, доводять доцільність використання комплексних хлібопекарських поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів з пшеничного борошна для подовження тривалості їх свіжості до 72 год зберігання в не упакованому вигляді. In the article the technological aspects of production of complex baking improver are considered for lengthening of duration of freshness of bakegoodss from a wheatflour. It is set that an optimum dosage of baking improver is 2,0.3,0 % to weight of flour. The positive impact of complex baking improver on the index of crumble, supergasping and maintainance of aroma. The got results finish telling expedience of the use of complex baking improver in technology of baked goodfrom a wheatflour for lengthening of duration of their freshness of to 72 hours storage in the form of newpagename.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкомплексний хлібопекарський поліпшувачuk_UA
dc.subjectcomplex baking improveruk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectbaked goodsuk_UA
dc.subjectчерствінняuk_UA
dc.subjectstalinguk_UA
dc.subjectретроградація крохмалюuk_UA
dc.subjectretroretrogradation of starchuk_UA
dc.subjectкришкуватістьuk_UA
dc.subjectfriabilityuk_UA
dc.subjectнабуханняuk_UA
dc.subjectswellinguk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.titleРозробка комплексних хлібопекарських поліпшувачів для хлібобулочних виробів подовженого терміну зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sboarkhpdhvptz.pdf537.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.