DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28956

Название: Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарства
Другие названия: Prospects for using amaranth vegetable raw materials in restaurant production technologies
Авторы: Ганжа, Анна Андріївна
Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Hanzha, Anna
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Ключевые слова: амарант
ресторанне господарство
amaranth
restaurant business
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Бортнічук, О. Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарства / А. Ганжа, О. Бортнічук, В. Цирульнікова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – С. 134-136.
Краткий осмотр (реферат): Одним із пріоритетних напрямків розвитку харчових технологій є створення системи здорового харчування за рахунок використання продуктів, що мають функціональні властивості. One of the priority directions of development of food technologies is the creation of a healthy diet through the use of products with functional properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28956
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
14.pdf197,21 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback