Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу

Ескіз недоступний

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Враховуючи хімічний склад плодів інжиру та агрусу, запрпоновано їх використання у виробництві пастили, що дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити антиоксидантні та радіопротекторні властивості, надати готовому виробу оздоровчих властивостей.Taking into account the chemical composition of the fruits of figs and gooseberries, their use in the production of marshmallow is envisaged, enabling it to be enriched with biologically active substances, to increase the antioxidant and radioprotective properties, to provide the finished product with the healing properties.

Опис

Ключові слова

пюре інжиру, пюре агрусу, пастила, оздоровчі продукти, puree figs, gooseberry puree, marshmallow, healthy products, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Михайленко Л. Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу /Л. Михайленко, А. Башта // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р.– С. 36-37.