Використання природних антиоксидантів у виробництві напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Тези містять результати досліджень впливу рослинних екстрактів розмарину і кардамону на стабілізацію ліпідів полікомпонентних м'ясних систем в процесі зберігання. Abstracts contain the results of studies on the effects of plant extracts of rosemary and cardamom on the stabilization of lipids of polycomponent meat systems in the process of storage.

Опис

Ключові слова

посічені напівфабрикати, екстракти прянощів, розмарин, кардамон, cut down semi-finished products, extracts of spices, rosemary, cardamom, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Топчій, О. А. Використання природних антиоксидантів у виробництві напівфабрикатів / О. А. Топчій, Г. С. Мехед // VII Міжнародна науково-технічна конференція “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції”, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. - С. 177-178.