Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29036
Title: Новітній метод визначення пористості харчового продукту
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Keywords: пористість
хлібобулочна продукція
цифрове зображення
porosity
bakery products
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Дащинська, О. А. Новітній метод визначення пористості харчового продукту / О. А. Дащинська ; науковий керівник О. О. Петруша // М-во освіти і науки України, Збірник матеріалів VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2015. – С. 151
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29036
ISSN: 966-571-063-х
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОНАХТ_2015. Д,.П.pdf150.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.