Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29049
Title: Їстівний посуд альтернативна заміна пластику
Authors: Роботько, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Keywords: їстівний посуд
полімерні матеріали
edible dishes
polymer materials
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Роботько, А. Їстівний посуд альтернативна заміна пластику / А. Роботько, А. Чорна, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 ювілейна міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – 2019. - Ч. 1. - С. 145
Abstract: Проаналізовано основних виробників та асортимент їстівного посуду. Найбільш поширеною сировиною, для виготовлення їстівного посуду є: водорості та речовини, отримані з них (агар, зернові культури (рис, пшениця,ячмінь, сорго, грибковий міцелій, картопляний крохмаль, молочний протеїн (казеїн) тощо. The main producers and assortment of edible dishes are analyzed. The most commonly used raw materials for the manufacture of food dishes are: algae and substances derived from them (agar, cereals (rice, wheat, barley, sorghum, fungal mycelium, potato starch, milk protein (casein) and the like.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29049
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
85-2.pdf448.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.