DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29049

Название: Їстівний посуд альтернативна заміна пластику
Другие названия: Eating dishes is an alternative to plastic replacement
Авторы: Роботько, Анастасія Юріївна
Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Robotko, Anastasia
Chorna, Anastasia
Shulga, Oksana
Ключевые слова: їстівний посуд
полімерні матеріали
edible dishes
polymer materials
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2019
Библиографическое описание: Роботько, А. Їстівний посуд альтернативна заміна пластику / А. Роботько, А. Чорна, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 85 ювілейна міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – 2019. - Ч. 1. - С. 145
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано основних виробників та асортимент їстівного посуду. Найбільш поширеною сировиною, для виготовлення їстівного посуду є: водорості та речовини, отримані з них (агар, зернові культури (рис, пшениця,ячмінь, сорго, грибковий міцелій, картопляний крохмаль, молочний протеїн (казеїн) тощо. The main producers and assortment of edible dishes are analyzed. The most commonly used raw materials for the manufacture of food dishes are: algae and substances derived from them (agar, cereals (rice, wheat, barley, sorghum, fungal mycelium, potato starch, milk protein (casein) and the like.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29049
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
85-2.pdf448,95 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback