Наукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано раціональне співвідношення між плодово-ягідною та молочною сумішами у виробництві щербету з низьким вмістом жиру, що забезпечує формування високої якості готового продукту. The rational correlation between fruit and berry and milk mixes in the production of low-fat sorbet is grounded, which ensures the formation of high quality of the finished product.

Опис

Ключові слова

молочна суміш, плодово-ягідна суміш, щербет, морозиво, milk mixture, fruit and berry mixture, sherbet, ice cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Анікієнко, А. Наукове обгрунтування складу щербету з низьким вмістом жиру / А. Анікієнко, В. Сапіга, Т. Осьмак (Федченко), Г. Поліщук // 85 Ювілейна Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 11-12 квітня 2019 р., К.:НУХТ, 2019. – Ч. 1.– с. 399.