Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29137
Title: Спосіб виробництва гіркої настоянки (Патент на винахід № 114035)
Authors: Попова, Наталія Вікторівна
Мисюра, Тарас Григорович
Рибачок, Альбіна Вікторівна
Чорний, Валентин Миколайович
Keywords: настоянка
спосіб виробництва
екстрагування
tincture
mode of production
extraction
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Патент 114035 UA, МПК C09B 61/00 (2009) Спосіб виробництва гіркої настоянки / Рибачок А. В., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. , Чорний В. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № a201511026 ; заявл. 11.11.2015 ; опубл. 10.04.2017, бюл. № 7
Abstract: Спосіб виробництва гіркої настоянки включає процес екстрагування з подальшим фільтруванням та купажуванням, який відрізняється тим, що процес екстрагування проводять підготовленою водою при температурі 35-45 °С та перемішуванні протягом 70-90 хв, а після фільтрування проводять випарювання екстрактів під розрідженням при температурі 35-45 °С, з подальшим купажуванням концентрованих екстрактів з додаванням водно-спиртової суміші до міцності 40 % об. The method of producing a bitter tincture includes the extraction process followed by filtration and blending, which is characterized by the fact that the extraction process is carried out with prepared water at a temperature of 35-45 ° C. and stirred for 70-90 minutes, and after the filtering, the evaporation of the extracts under dilution at a temperature of 35- 45 ° C, followed by blending concentrated extracts with the addition of a water-alcohol mixture to 40% strength.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29137
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
getdocument (2).pdf153.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.