Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи
Файли
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглядаються способи оптимізації асортименту продукції промислового підприємства з метою скорочення загальних витрат. За допомогою розглянутих способів підприємство може опрацювати різні стратегії підтримки або відновлення балансу свого продуктового портфеля.
In the article the methods of optimization of assortment of products of industrial enterprise are examined with the purpose of cutback of the general spending. By the considered methods an enterprise can work different strategies of support or renewal of balance of the food brief-case.
In the article the methods of optimization of assortment of products of industrial enterprise are examined with the purpose of cutback of the general spending. By the considered methods an enterprise can work different strategies of support or renewal of balance of the food brief-case.
Опис
Ключові слова
управління асортиментом, скорочення витрат, структура асортименту, оптимізація, management by an assortment, cutback of spending, structure of assortment, optimization, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Репіч, Т. А. Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи / Т. А. Репіч // Харчова промисловість. - 2009. – № 8. – С. 109-112.