Інновації у харчових технологіях: від наукової ідеї до реалізації готової продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На підставі аналізу світового досвіду визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Показано, що інноваційний процес у харчових технологіях є складним, динамічним, відкритим комплексом взаємопов’язаних між собою явищ. Це дасть можливість у короткі терміни забезпечити населення України необхідною кількістю оздоровчої продукції, яка відповідає основним принципам харчування ХХІ століття.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі продукти, інновації, інноваційне харчове підприємство, ефективність, безпека харчової продукції, харчовий статус, foods for well-being, innovations, innovative food enterprise, effectiveness, safety of foodstuffs, food status, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Інновації у харчових технологіях: від наукової ідеї до реалізації готової продукції / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Товари і ринки. - 2015. - №1. - С. 218-225.

Зібрання